Menu

Logo

"Handwarmer info" Handwarmers nr 1

Herbruikbare warmtepads van WarmUp ontleden de kracht aan het opwekken van warmte zonder energie.

Overal en altijd warmte bij de hand. De toepassing van de handwarmers is bijvoorbeeld bij kou, WarmUp bij sport, als ontspanning bij spontaan koude handen enz.. De kwaliteit bij herbruikbare handwarmers is bepalend voor uw plezier hiermee. Buiten het stevige kunststof van de warmtekussens WarmUp is het stevige metalen plaatje voorzien van een kunststof rand zodat het niet kan breken bij het klikken om het warmtekussen te activeren.

gelpad hart

Handwarmers diverse modellen

Van WarmUp is in 4 modellen verkrijgbaar. Handschoenwarmers voor in handschoenen, vierkant, rond en de handwarmers hart vorm voor in de jaszak om beide handen aan op te warmen. Een warm cadeau klein gebaar met grote waardering. Extra tip de handschoenen en schoenen voorverwarmen met schoendroger handschoenverwarmer

voor reclame en promotie

Handverwarmer voor diverse toepassingen

In de ochtend op de fiets naar school of werk ideaal de herbruikbare handwarmers tot drie kwartier optimale warmte of de Heatpaxx voor eenmalig minimaal 7 uur lang warmte. Na gebruik de eenmalige heatpaxx als keukenafval weggooien.
De herbruikbare handwarmers na gebruik verwarmen boven 85 graden zijn zo 100derden keren te gebruiken. Nooit warmte gebruiken als je een pijnpleister zoals bijvoorbeeld een morfine pleister draagt die verhoogt niet alleen je huidtemperatuur ook de werking van de pleister wat veel teveel kan worden.

nek warmer ook voor schouders

Andere toepassingen

Herbruikbare WarmUp warmers de nekwarmer voor nekpijn de rugwarmer voor rugpijn, gezichtsmaskers en lichaamwarmers voor mens en dier. De Heatpaxx warmers voor handen, voeten, lichaam alle minimaal van 6 uur tot 8 uur echte voelbare warmte. Ook voor warmtepleisters voor de knie en de rug of schouder warmtepleister.


Hoe herken je snel de kwaliteit van herbruikbare handwarmers test en review handverwarmers.

Belt een klant, ik heb warmtepads bij Lidl gekocht maar vond jullie site, goh poe dat is werkelijk wel wat anders zeg die WarmUp handwarmers die jullie verkopen. Klopt ja WarmUp is het A Merk met inhoud uit Oostenrijk de warmtekussen van WarmUp dus in Europa gefabriceerd is niet alleen de kwaliteit een pluspunt maar ook de gehele keten wat duurzaamheid betreft een grote plus.
We testen zelf random handwarmers herbruikbaar die op de markt verschijnen zelfs bij supermarkten zoals reeds genoemd Lidl en grote winkelketens. De volgende winkelketens verkopen herbruikbare warmtekussen onder benamingen zoals warmtepads, gel warmers, warmtezakken, handwarmers, enz. waaronder volgende ketens: Hema, Blokker, Action, ANWB, XENOS, Kruidvat enz. Ook omdat vaak mensen met ons contact opnemen waar het heractiveren van deze warmtepads niet lukt of men heeft andere klachten of opmerkingen. Wij zijn de beroerdste niet dus kan men onze tips en eigen ervaring hierover vrij lezen.


Scherpe klikplaatjes van goedkope warmers

Hoe valt een minder goed of zelfs slecht warmtekussen door de mand?:
❶ Het kunststof ruik eraan, vertrouw uw eigen neus ruikt het duidelijk scherp naar kunststof, dan vaak vol met weekmakers en ook niet Bisphonel vrij zoals bijv. wel bij de WarmUp warmers.
❷ De warmers zijn vaak niet doorzichtig en is er dus veel kleur gebruikt om er een leuk lijkend product van te maken wat goed verkoopt. Maar dit kan de warmteduur negatief beïnvloeden, en erger het gebruik lastiger maken want men kan het klikplaatje niet zomaar vinden, ook bij heractiveren kan men niet zelf zien of de vloeistof weer volledig vloeibaar is.
❸ Het te klikken metalen plaatje heeft vaak geen kunststof beschermrand, wat betekent dat het plaatje eerder breekt en met zijn eventuele scherpe kant de kunststof of naden van het warmtekussen beschadigt. Dit principe iets inbouwen waardoor een product sneller dan normaal kan slijten, het zogenaamde: geplande slijtage, ofwel planned obsolescence, doet men al lang bij gloeilampen, maar dus ook bij herbruikbare handwarmers. Overigens zeer in tegenspraak met de eigen waarschuwingen op de handleiding om geen scherpe voorwerpen te gebruiken, stoppen dergelijk fabrikanten er zelf klikplaatjes in die scherp tot zelfs messcherp zijn en zo blijkt ook papier kunnen snijden zie afbeeldingen. Ziet u dergelijke klikplaatjes dan weet u het al die zijn dus niet duurzaam, en de fabrikant en verkoper geven u de zeer tegenstrijdige waarschuwing pas op met scherpe voorwerpen, waar reeds een tot messcherp klikplaatje in de warmtezak vanaf de fabriek inzit!
❹ Minder goede handwarmers zijn best vaak niet goed afgevuld en hebben teveel leegte/lucht in de warmtezak wat resulteert in een slechtere werking.

Een echt kwalijke zaak wordt het als op beurzen enz. een verkoper van warmtekussens slechte kwaliteit verkoopt met de WarmUp handleiding erbij. Tegen dit soort product piraterij doet een beurs vaak niets, dus kijk uit wat u koopt. Vraag altijd om een visitekaartje als u iets koopt van de verkoper. Een vast contactadres, telefoon nummer en email adres.

Overigens geen enkele blijk van realiteitszin, als een fabrikant of verkopende partij besluiten juist een duurzaam her te gebruiken product om weten te bouwen in productie tot eigenlijk weer een goedkoop milieu onvriendelijk wegwerp artikel.

Warmers klikplaatjes van goede kwaliteit hebben een beschermrand

Hoe herken je een goede kwaliteit van warmtekussens?:
❶ Het kunststof ruik eraan, vertrouw ook hier uw eigen neus, de warmers van Warm-Up zonder gevaarlijke weekmakers en zijn natuurlijk Bisphonel vrij.
❷ en ❸ De warmte pads van Warm-Up zijn doorzichtig, men kan het klikplaatje direct vinden en ook zien dat deze van goede kwaliteit is namelijk met een kunststof bescherm randje eromheen ( geel, wit of transparant), ook bij heractiveren kan men duidelijk zien of dit goed gaat en klaar is.
❹ Goede en dus ook de WarmUp handverwarmers zijn goed afgevuld en hebben geheel niet of bijna geen lucht in de Pads. Dus optimale werking.

WarmUp meer dan 16 jaar, welke vanaf het begin met dezelfde kwaliteit en voor mens en milieu veilige materialen gebruikt. WarmUp wordt met groot enthousiasme ook gebruikt bij professionele klanten zoals het Rote Kreuz, Ziekenhuizen, Therapeuten, Dierenambulances en meer. Wat mensen en organisaties aangaat die met warmte van WarmUp mens en dier goed doen. Sterk duurzaam, kunststof vrij van schadelijke materialen zoals weekmakers en Bisphonel, alleen al aan het te klikken plaatje is te zien dat er meer aandacht voor kwaliteit is dan welk ander warmtepad of warmtekussen dan ook, de inhoud (het zout) uit Oostenrijk heeft levensmiddel kwaliteit.

Minder totale transport afstanden omdat alles binnen de EU plaatsvind, fabricage en transport, ook minder kunststof afval omdat de warmtekussen verpakt zijn in karton, minder kunststof afval omdat ze langer meegaan dan de mogelijk gelijkende producten en minder bijdragen aan de grote kunststof afvalberg.

In al die jaren is ons duidelijk geworden dat zij die kwaliteit en duurzaamheid belangrijk vinden terugkomen als klant, vooral die daar verstand van hebben. Zowel WarmUp als CoolDown zijn 2 graag gezien merken bij Professionals en de klant die bewust leeft.

Koopt u een paar handwarmers die niet naar wens zijn, mag u ons altijd voor advies contacteren, belangrijkste tip vooraf de informatie op deze website en die van de fabrikant WarmUp doorlezen daarmee zal snel e.a. duidelijk zijn.